حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

ترامپ: یک ساعته با ایران توافق می‌کنم!

رئیس‌جمهور آمریکا با بیان اینکه به زودی در موضوع انتخابات ریاست‌جمهوری به دیوان عالی خواهد رفت، گفت: اگر شکست خورده بودم اقرار می‌کردم، اما این کار را نمی‌کنم چون تقلب شده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۹ - ۱۶ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 06
کد خبر: ۶۹۴۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا بامداد یکشنبه بار دیگر ادعای خود مبنی بر وقوع تقلب در انتخابات ریاست‌جمهوری سوم نوامبر این کشور را تکرار کرد.

 

ترامپ طی سخنرانی در ایالت جورجیا، گفت: «انتخابات ریاست‌جمهوری تقلبی بود، ولی ما آن را پیروز می‌شویم و به زودی به دیوان عالی می‌رویم».

 

به نوشته رسانه‌های آمریکایی، وی با ادعای اینکه تلاش‌هایی نیز برای تقلب در انتخابات مجلس سنا در ایالت جورجیا رخ داده، اظهار داشت: «دو کرسی سنای ایالت جورجیا نباید با تقلب همراه شود».

 

رئیس‌جمهور آمریکا درباره شکست خوردن در انتخابات ریاست‌جمهوری نیز ادعا کرد: «اگر شکست خورده باشم، بازنده‌ای بسیار رئوف خواهم بود! اگر شکست خورده باشم، می‌گویم که باختم و به فلوریدا می‌روم و استراحت می‌کنم».

 

ترامپ ادامه داد: «اگر شکست خورده بودم، اقرار می‌کردم. اما وقتی که آنها (دموکرات‌ها) تقلب می‌کنند، نمی‌توانید (شکست) را بپذیرید»

 

وی در ادامه ادعاهای خود، درباره کشورهای راضی از نتیجه انتخابات و شکست خود گفت: «خوشحال‌ترین افراد، سران چین هستند. بعد از آنها سران ایران هستند».

 

بر این اساس،‌ رئیس‌جمهور آمریکا با انتقاد از تصمیم «جو بایدن» نامزد حزب دموکرات برای بازگشت به توافق هسته‌ای ایران نیز مدعی شد: «بایدن شروع به پول دادن به ایران خواهد کرد. اما اگر من پیروز شوم، یک ساعته سران ایران را در دفترم جمع می‌کنم تا توافق امضا کنیم».

 

ترامپ همچنین افزود:‌ «البته هنوز هم امکان دارد این اتفاق بیافتد!»

 

وی پیش از این، در توئیتی که تا حدودی نشان‌دهنده استیصال وی از تغییر دادن نتیجه انتخابات بود، نوشت: «ما تا کنون رأی قانونی بیشتری به‌دست آوردیم. تنها کاری که می‌توانم کنم این است که به تلاش و پویش ادامه داده و رئیس‌جمهور خوب (عالی!) باشم».

 

در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا که روز سوم نوامبر (۱۳ آبان) برگزار شد، برآورد رسانه‌ها حاکی است جو بایدن با ۳۰۶ رأی الکترال در مقابل ۲۳۲ رأی ترامپ پیروز شده است. طبق قوانین آمریکا هر یک از نامزدهای انتخاباتی که بتواند ۲۷۰ رأی الکترال را به دست بیاورد به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا انتخاب شده و مجوز ورود به کاخ سفید را به دست می‌آورد.

 

تیم دونالد ترامپ از پذیرش شکست امتناع کرده و شکایت‌هایی را در چند ایالت علیه آنچه به گفته آنها تخلف‌ها و تقلب‌های انتخاباتی است، مطرح کرده است اما این شکایت‌ها در چند ایالت رد شده‌اند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار